Spaarrente.nl > Particulier sparen > Welke spaarrekening past bij mij?

Spaarrente banken vergelijken

Beantwoord onderstaande vragen en wij helpen je het spaarproduct te vinden dat het beste past bij jouw persoonlijke wensen.

1Op welke manier wil je sparen? Ik wil...
Het voordeel van uw geld vastzetten voor langere tijd is het rentepercentage. Dit is aanzienlijk hoger bij vastzetten voor langere tijd.
 
2Heeft u bezwaar om naast de spaarrekening ook een betaalrekening te openen?
Een aantal banken biedt een verbeterd voorstel (rentepercentage). Indien u naast de spaarrekening een betaalrekening opent.
3Wat is voor u echt belangrijk m.b.t. een spaarrekening?
Geeft u aan wat voor u het belangrijkste speerpunt is van een spaarrekening.
4Voor wie wilt u gaan sparen?
Geef aan voor wie u van plan bent om te gaan sparen.
Volgende stap
 • Banken vergelijken

  Banken in Nederland vergelijken

  Wanneer je een nieuwe spaarrekening zoekt, kun je op basis van je voorkeuren de voorwaarden en rentepercentages vergelijken van alle spaarbanken welke voldoen aan je wensen. Naast de actuele rentes van banken biedt Spaarrente.nl je in het overzicht inzicht in de voorwaarden van deze spaarproducten en kun je bij de spaarbank van je keuze direct en eenvoudig de spaarrekening online openen.

  Spaarrente banken vergelijken

  De rente van banken vergelijken geeft je een goede uitgangspositie bij het selecteren en openen van een spaarrekening. Op basis van de door jou ingevoerde voorkeuren presenteert Spaarrente.nl een compleet renteoverzicht, gesorteerd op de hoogste rente per spaarbank. Vergelijk niet alleen de spaarrentes van spaarrekeningen, maar ook de overige kenmerken.

  Wil je altijd kunnen beschikken over je spaargeld, of de mogelijkheid hebben om een bedrag te storten wanneer je geld over hebt? Dan is de vrij opneembare spaarrekening interessant. Dit product wordt door de meeste spaarbanken aangeboden en is uitstekend op basis van de hoogste rentetarieven per bank te vergelijken. Wil je of heb je een vrij opneembare spaarrekening, dan is het regelmatig maken van een rentevergelijking aan te raden.

  Heb je het geld een bepaalde periode niet nodig, dan kan een deposito interessant zijn. Met een deposito ontvang je gedurende een vooraf bepaalde periode een vaste rentevergoeding. Een vergelijking maken van deposito’s is alleen zinvol als je dezelfde looptijd met elkaar vergelijkt. In principe kun je gedurende de looptijd van een deposito niet beschikken over je saldo, maar hier gelden uitzonderingen. Bekijk naast het rentepercentage van een deposito dus ook goed de voorwaarden in de vergelijker.

  Spaarbank vergelijken

  De rente van banken in Nederland verschilt onderling enorm. Heb je een spaarrekening bij een specifieke spaarbank en loopt deze hier al geruime tijd? Dan is het slim de actuele spaarrente van je spaarrekening eens goed tegen het licht te houden. De kans is groot dat je spaarbank niet de beste spaarbank is en dat je bij een andere bank een beter aanbod krijgt. De actuele tarieven van banken vergelijken levert je dus mogelijk een flink voordeel op.

 • Over Spaarrente.nl

  Rente banken vergelijken

  Spaarrente.nl bied je een compleet en volledig overzicht van de rente per spaarbank. Spaarrente.nl wordt maandelijks bezocht door honderdduizenden spaarders op zoek naar de beste spaarrekening en de hoogste rente. Op Spaarrente.nl vind je niet alleen alle spaarbanken, welke in Nederland actief zijn, met hun rente, maar vergelijk je ze ook eenvoudig op basis van kenmerken en voorwaarden en kun je de meeste spaarproducten ook direct openen bij de betreffende spaarbank.

  Naast een compleet overzicht van de actuele rente van alle spaarbanken vind je op Spaarrente.nl ook altijd het laatste nieuws op het gebied van sparen, actuele informatie over de renteontwikkelingen en houden wij je graag op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.

  Hoogste rente spaarbank

  Op zoek naar de hoogste rente bij een spaarbank? Vul in bovenstaand overzicht jouw voorkeuren in en Spaarrente.nl geeft een compleet overzicht van de spaarbanken en rekeningen welke het beste passen bij je situatie gesorteerd op basis van de hoogste rente. Vergelijk op voorwaarden en open direct je nieuwe spaarrekening.

Top 100 WUASpaarrente.nl in de top 100 beste websites van Nederland!

Spaarrente.nl behoort tot de Top 100 beste websites van Nederland! Daar zijn we natuurlijk erg trots op.