Depositorente 9 maanden vergelijken

Vergelijk alle deposito’s 9 maanden vast op rente en voorwaarden.

Aanbieder Rente Meer info
1 Bigbank logo Verder
2 Banca Progetto (via Raisin) logo Verder
3 CiviBank (via Raisin) logo Verder
4 PayRay (via Raisin) logo Verder
5 Collector (via Raisin) logo Verder
6 Nordax Bank (via Raisin) logo Verder
7 SME Bank (via Raisin) logo Verder
8 GarantiBank logo Verder
9 BFF Group (via Raisin) logo Verder
10 DHB Bank logo Meer info
Vergelijk alle deposito's
  • Vergelijk alle deposito’s 9 maanden
  • Vind de hoogste depositorente
  • Open je 9 maands deposito direct online

Spaardeposito 9 maanden

Heb je wat spaargeld voor een grote uitgave die je pas over 9 maanden hoeft te doen? Dan is het slim om dit vast te zetten op een spaardeposito van 9 maanden. Je kunt het geld niet tussendoor opnemen, dus je weet zeker dat je het bedrag over 9 maanden beschikbaar hebt. Bovendien krijg je ook nog eens een hogere rente dan op een spaarrekening. Slim en voordelig dus!

Let op! Spaargeld waar je snel over wilt kunnen beschikken bij een onverwachte rekening of grote uitgave kun je het beste op een vrij opneembare spaarrekening zetten. Ga hier de rente spaarrekening vergelijken.

Spaarrente vergelijken

Deposito rente 9 maanden vast vergelijken

Je spaargeld vastzetten op een spaardeposito van 9 maanden levert het meeste op als je een zo hoog mogelijke rente op je deposito krijgt. Op Spaarrente.nl vergelijk je eenvoudig de actuele rentes voor het meest complete aanbod deposito’s van 9 maanden dat in Nederland beschikbaar is. Zo vind je altijd de hoogste depositorente  voor 9 maanden vast.

Spaarrekening
Meer informatie over depositorente 9 maanden vergelijken
Rente deposito 9 maanden vergelijken

Als je op Spaarrente.nl deposito’s van 9 maanden gaat vergelijken, zie je het deposito met de hoogste spaarrente bovenaan staan. Logisch, want de rente is het belangrijkste om op te letten als je een deposito van 9 maanden vast kiest. Het rentepercentage bepaalt immers hoeveel je deposito je oplevert. Toch zijn er nog een aantal andere dingen waar je ook goed naar moet kijken. Met de punten die we hieronder noemen, weet je zeker dat je overal aan gedacht hebt en een goede keuze maakt.

Is een deposito van 9 maanden de beste looptijd?

Alle banken die in Nederland deposito’s aanbieden, hanteren verschillende rentes voor hun deposito’s en die rentes verschillen ook per looptijd. Als een bank bijvoorbeeld heel graag wil dat mensen hun spaargeld 6 maanden vast zetten, biedt die bank daar misschien een hogere rente voor dan voor een deposito van 9 maanden. En er zijn ook banken waar een spaardeposito van 1 jaar je veel meer rente oplevert dan het spaardeposito van 9 maanden. Kijk dus goed naar de verschillende looptijden om te bepalen wat de slimste en meest voordelige keuze voor jou is.

Hoeveel sparen op een deposito van 9 maanden?

Houd er rekening mee dat je je spaargeld op een deposito niet zomaar kunt opnemen tijdens de looptijd. Zet dus alleen het bedrag op een deposito van 9 maanden dat je ook daadwerkelijk zo lang kunt missen. Hoeveel je wilt inleggen op een spaardeposito van 9 maanden bepaalt ook uit welke banken je kunt kiezen. Bij sommige deposito’s van 9 maanden moet je minimaal 5.000 of 10.000 euro inleggen, maar er zijn ook deposito’s van 9 maanden die je kunt openen met een inleg van 500 of 1.000 euro. Als je bij je vergelijking op Spaarrente.nl de gewenste inleg invult, krijg je alle deposito’s van 9 maanden te zien die mogelijk zijn met jouw inleg.

9 maands deposito bij een buitenlandse bank

In het overzicht met deposito’s van 9 maanden op Spaarrente.nl staan verschillende buitenlandse banken waarbij je als Nederlander een deposito kunt openen. Het is goed om te weten dat je spaargeld bij deze banken net zo veilig is als bij een Nederlandse bank. Alle deposito’s van 9 maanden op Spaarrente.nl vallen onder een depositogarantiestelsel binnen de Europese Unie. Deze stelsel garanderen allemaal je spaargeld tot 100.000 euro als de bank failliet gaat. Bovendien vallen alle banken onder strenge Europese toezichtregels, waardoor de kans dat een bank failliet gaat klein is.

Zoeken ×
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer 0 resultaten