Spaarrente.nl > Zakelijk sparen > Zakelijk sparen

Zakelijk sparen

 
Basis%Max%AanbiederNaam spaarrekeningWaardering 
1,30%1,30%Knab Zakelijk Flexibel SparenZakelijk Flexibel Sparen 7,9
1,25%1,25%SNS Bank SNS Zakelijk SparenSNS Zakelijk Sparen 7,2
1,20%1,20%MoneYou Zakelijk vrij opneembaarZakelijk vrij opneembaar 7,6
1,10%1,10%RegioBank Meerkeuze Sparen VrijMeerkeuze Sparen Vrij 7,5
1,00%1,00%ASN Bank ASN Sparen ZakelijkASN Sparen Zakelijk 7,5
0,95%1,45%Knab Zakelijk Kwartaal SparenZakelijk Kwartaal Sparen 7,9
0,70%0,70%Robeco Roparco ZakelijkRoparco Zakelijk 7,5
0,70%0,70%ABN AMRO Bestuur SpaarrekeningBestuur Spaarrekening 6,7
0,70%0,70%RegioBank Meerkeuze Sparen VrijMeerkeuze Sparen Vrij 7,5
0,60%0,95%ING Zakelijke Bonus RekeningZakelijke Bonus Rekening 6,8
0,60%0,60%ING Zakelijke SpaarrekeningZakelijke Spaarrekening 6,8
0,50%0,75%ING Zakelijke KwartaalZakelijke Kwartaal 6,8
0,50%0,50%Rabobank Rabo BedrijfsSpaarRekeninRabo BedrijfsSpaarRekenin 6,8
0,40%0,40%Rabobank Rabo BedrijfsBonusRekeninRabo BedrijfsBonusRekenin 6,8
0,20%0,20%Evi van Lanschot Evi SparenEvi Sparen 6,4
0,15%0,15%Triodos Bank Rendement RekeningRendement Rekening 7,7

Zakelijk sparen vergelijken

Zakelijk sparen kan bij elke bank met een zakelijk tak. Deze banken bieden de ondernemer een zakelijke spaarrekening of een zakelijk deposito aan. Een zakelijke spaarrekening doet voor wat betreft de opzet niet onder voor de particuliere variant. Vergelijk op Spaarrente.nl eenvoudig de zakelijke spaarrente van alle aangeboden zakelijke spaarrekeningen. Naast de rente kun je ook zakelijke sparen vergelijken op voorwaarden en deze direct en eenvoudig afsluiten via Spaarrente.nl.

Zakelijke spaarrekening

De zakelijke spaarrekening is in veel gevallen gekoppeld aan een zakelijke rekening. Daarom kun je bij veel aanbieders geen spaarrekening openen als je geen zakelijke betaalrekening heeft. Zakelijke spaarrekeningen kennen daarnaast vaak afwijkende voorwaarden ten opzichte van de particuliere variant. Zo geldt er in veel gevallen een maximaal rentegevend saldo, vaak geldt er een basis- en bonusrente op het saldo en is de rente over het algemeen lager dan op een particuliere variant.

Naast de zakelijke spaarrekening bestaat er ook een deposito. Hierbij wordt het geld voor een vooraf afgesproken periode vastgelegd. Vergelijk rente zakelijke deposito sparen op Spaarrente.nl. Vaak zijn er ook zakelijke spaarrekeningen die een combinatie bieden van beide spaarvormen. Dit betekent dat je te allen tijde over je saldo kunt beschikken, maar je krijgt een hogere zakelijke rente als je het saldo langere tijd niet verlaagt.

Op een zakelijke spaarrekening is onder bepaalde voorwaarden ook het depositogarantiestelsel van toepassing. Deze voorwaarden hebben betrekking op de omzet (maximaal 8,8 miljoen), werknemers (< 50) en de activa (4,4 miljoen of minder).

Zakelijke spaarrente

De zakelijke spaarrente is een belangrijke graadmeter bij het vergelijken van spaarrekeningen. Hoe hoger de rente, hoe aantrekkelijker de zakelijke spaarrekening. Maar naast de hoogste zakelijke rente zijn bij een zakelijke spaarrekening de voorwaarden net zo belangrijk. Vind je bijvoorbeeld flexibiliteit het belangrijkste of een hoge zakelijke rente? Kun je het geld voor een bepaalde periode missen of wilt moet je er altijd direct over kunnen beschikken? Maar ook bijvoorbeeld het maximale rentegevende saldo is belangrijk bij het kiezen voor een zakelijke spaarrekening. Op Spaarrente.nl vergelijk je eenvoudig alle spaarrekeningen op voorwaarden en rente en sluit je deze vervolgens eenvoudig af.

Hoogste zakelijke rente

De zakelijke spaarrekening kent een variabele rente. De hoogste zakelijke rente is eenvoudig te vergelijken in bovenstaand overzicht. Heb je een behoorlijk saldo op je zakelijke spaarrekening staan, dan kan het lonen om contact op te nemen met je bank en naar een maatwerkoplossing te vragen. Het kan voorkomen dat je dusdanig interessant bent voor de bank dat deze je graag wil behouden en bereid is hiervoor een aanbod te doen, zodat je de hoogste zakelijke rente ontvangt.

Zakelijk internet sparen

Op Spaarrente.nl kun je snel en eenvoudig de rente zakelijke spaarrekening vergelijken. Naast rente vergelijk je ook de voorwaarden en kunt de rekening direct online aanvragen. Spaarrente.nl is de autoriteit op het gebied van sparen. Maandelijks bezoeken honderdduizenden spaarders Spaarente.nl op zoek naar de beste spaarrekening met de hoogste rente. Ook voor de zakelijke spaarrekening.

Rente zakelijke spaarrekening

De rente op zakelijk internet sparen is variabel en kan te allen tijde gewijzigd worden. Daarnaast gelden er voor een zakelijke spaarrekening vaak nog afwijkende voorwaarden op het gebied van de rentevergoeding. Vaak geldt een maximaal rentegevend saldo of een gestaffelde rentevergoeding (basisrente en bonusrente). Daarnaast is de rente op een zakelijke spaarrekening vaak lager dan op een particuliere spaarrekening.

Nieuws
Hoogste spaarrente daalt nog verder

Spaarders krijgen vanaf morgen nog maximaal 1,55 procent rente op...

Verder lezen
Spaarrente onder de 1 procent

Rabobank verlaagt als eerste van de drie grootbanken de spaarrent...

Verder lezen
Top 100 WUA Spaarrente.nl in de top 100 beste websites van Nederland! WUA

Spaarrente.nl behoort tot de Top 100 beste websites van Nederland! Daar zijn we natuurlijk erg trots op.

'Hoogste spaarrente daalt nog verder' Lees verder Amanda, Redactie Spaarrente.nl
Volg de spaarrente

Ontvang nu maandelijks gratis de actuele spaarrentes.