Spaarrente.nl > Zakelijk sparen > Zakelijk sparen

Zakelijk sparen

 
Basis%Max%AanbiederNaam spaarrekeningWaardering 
1,20%1,20%MoneYou Zakelijk vrij opneembaarZakelijk vrij opneembaar 7,6
1,15%1,15%SNS Bank SNS Zakelijk SparenSNS Zakelijk Sparen 7,2
1,00%1,00%Knab Zakelijk Flexibel SparenZakelijk Flexibel Sparen 7,9
1,00%1,00%ASN Bank ASN Sparen ZakelijkASN Sparen Zakelijk 7,4
0,85%0,85%RegioBank Meerkeuze Sparen VrijMeerkeuze Sparen Vrij 7,5
0,70%0,70%Robeco Roparco ZakelijkRoparco Zakelijk 7,4
0,65%1,15%Knab Zakelijk Kwartaal SparenZakelijk Kwartaal Sparen 7,9
0,65%0,65%ABN AMRO Bestuur SpaarrekeningBestuur Spaarrekening 6,7
0,50%0,50%Rabobank Rabo BedrijfsSpaarRekeninRabo BedrijfsSpaarRekenin 6,8
0,50%0,50%ING Zakelijke SpaarrekeningZakelijke Spaarrekening 6,8
0,40%0,40%Rabobank Rabo BedrijfsBonusRekeninRabo BedrijfsBonusRekenin 6,8
0,40%0,90%ING Zakelijke Bonus RekeningZakelijke Bonus Rekening 6,8
0,40%0,65%ING Zakelijke KwartaalZakelijke Kwartaal 6,8
0,25%0,25%ING Zakelijke RendementZakelijke Rendement 6,8
0,20%0,20%Evi van Lanschot Evi SparenEvi Sparen 6,4
0,15%0,15%Triodos Bank Rendement RekeningRendement Rekening 7,7

Zakelijk sparen vergelijken

Zakelijk sparen kan bij elke bank met een zakelijk tak. Deze banken bieden de ondernemer een zakelijke spaarrekening of een zakelijk deposito aan. Een zakelijke spaarrekening doet voor wat betreft de opzet niet onder voor de particuliere variant. Vergelijk op Spaarrente.nl eenvoudig de zakelijke spaarrente van alle aangeboden zakelijke spaarrekeningen. Naast de rente kun je ook zakelijke sparen vergelijken op voorwaarden en deze direct en eenvoudig afsluiten via Spaarrente.nl.

Zakelijke spaarrekening

De zakelijke spaarrekening is in veel gevallen gekoppeld aan een zakelijke rekening. Daarom kun je bij veel aanbieders geen spaarrekening openen als je geen zakelijke betaalrekening heeft. Zakelijke spaarrekeningen kennen daarnaast vaak afwijkende voorwaarden ten opzichte van de particuliere variant. Zo geldt er in veel gevallen een maximaal rentegevend saldo, vaak geldt er een basis- en bonusrente op het saldo en is de rente over het algemeen lager dan op een particuliere variant.

Naast de zakelijke spaarrekening bestaat er ook een deposito. Hierbij wordt het geld voor een vooraf afgesproken periode vastgelegd. Vergelijk rente zakelijke deposito sparen op Spaarrente.nl. Vaak zijn er ook zakelijke spaarrekeningen die een combinatie bieden van beide spaarvormen. Dit betekent dat je te allen tijde over je saldo kunt beschikken, maar je krijgt een hogere zakelijke rente als je het saldo langere tijd niet verlaagt.

Op een zakelijke spaarrekening is onder bepaalde voorwaarden ook het depositogarantiestelsel van toepassing. Deze voorwaarden hebben betrekking op de omzet (maximaal 8,8 miljoen), werknemers (< 50) en de activa (4,4 miljoen of minder).

Zakelijke spaarrente

De zakelijke spaarrente is een belangrijke graadmeter bij het vergelijken van spaarrekeningen. Hoe hoger de rente, hoe aantrekkelijker de zakelijke spaarrekening. Maar naast de hoogste zakelijke rente zijn bij een zakelijke spaarrekening de voorwaarden net zo belangrijk. Vind je bijvoorbeeld flexibiliteit het belangrijkste of een hoge zakelijke rente? Kun je het geld voor een bepaalde periode missen of wilt moet je er altijd direct over kunnen beschikken? Maar ook bijvoorbeeld het maximale rentegevende saldo is belangrijk bij het kiezen voor een zakelijke spaarrekening. Op Spaarrente.nl vergelijk je eenvoudig alle spaarrekeningen op voorwaarden en rente en sluit je deze vervolgens eenvoudig af.

Hoogste zakelijke rente

De zakelijke spaarrekening kent een variabele rente. De hoogste zakelijke rente is eenvoudig te vergelijken in bovenstaand overzicht. Heb je een behoorlijk saldo op je zakelijke spaarrekening staan, dan kan het lonen om contact op te nemen met je bank en naar een maatwerkoplossing te vragen. Het kan voorkomen dat je dusdanig interessant bent voor de bank dat deze je graag wil behouden en bereid is hiervoor een aanbod te doen, zodat je de hoogste zakelijke rente ontvangt.

Zakelijk internet sparen

Op Spaarrente.nl kun je snel en eenvoudig de rente zakelijke spaarrekening vergelijken. Naast rente vergelijk je ook de voorwaarden en kunt de rekening direct online aanvragen. Spaarrente.nl is de autoriteit op het gebied van sparen. Maandelijks bezoeken honderdduizenden spaarders Spaarente.nl op zoek naar de beste spaarrekening met de hoogste rente. Ook voor de zakelijke spaarrekening.

Rente zakelijke spaarrekening

De rente op zakelijk internet sparen is variabel en kan te allen tijde gewijzigd worden. Daarnaast gelden er voor een zakelijke spaarrekening vaak nog afwijkende voorwaarden op het gebied van de rentevergoeding. Vaak geldt een maximaal rentegevend saldo of een gestaffelde rentevergoeding (basisrente en bonusrente). Daarnaast is de rente op een zakelijke spaarrekening vaak lager dan op een particuliere spaarrekening.

Nieuws
Vakantiegeld voor goed doel? Zet het op een spaarrekening!

Met je vakantiegeld een goed doel steunen? Zet het op een spaarre...

Verder lezen
ECB-rente beïnvloedt spaarrente

Hoe beïnvloedt de ECB-rente de spaarrente? Spaarrente.nl legt het...

Verder lezen
Top 100 WUA Spaarrente.nl in de top 100 beste websites van Nederland! WUA

Spaarrente.nl behoort tot de Top 100 beste websites van Nederland! Daar zijn we natuurlijk erg trots op.

Volg de spaarrente

Ontvang nu maandelijks gratis de actuele spaarrentes.