Zakelijke deposito rente vergelijken

Vergelijk alle zakelijke deposito’s in Nederland.

Aanbieder Rente Meer info
1 Knab logo Verder
2 Rabobank logo Meer info
3 GarantiBank logo Verder
Vergelijk alle zakelijk deposito's
  • Vergelijk de zakelijke deposito’s
  • Vind de hoogste zakelijke deposito rente
  • Open je zakelijke deposito direct online

Zakelijke deposito vergelijken

Naast de zakelijke spaarrekening bieden veel banken ook een zakelijk spaardeposito aan. Het zakelijk deposito, ook wel ondernemersdeposito genoemd, is vergelijkbaar met de particuliere variant. De looptijd van zakelijke deposito’s varieert van 3 maanden tot 20 jaar, waarbij gedurende de looptijd de zakelijk deposito rente vaststaat. Je kunt de frequentie van de rentebetaling vaak zelf kiezen (maand, kwartaal, jaarlijks of eenmalig bij het einde van de looptijd). Het zakelijk spaardeposito biedt de ondernemer de mogelijkheid om tegen een gegarandeerde spaarrente een bedrag vast te zetten.

Spaarrente vergelijken

Zakelijk spaardeposito rente

De rente bij zakelijk deposito sparen staat gedurende de looptijd van het deposito vast. Je hebt dus een gegarandeerd rendement gedurende de looptijd. Het goed vergelijken van de spaarrentes op een zakelijk deposito levert je een hoger rendement op, zeker naarmate de looptijd van het deposito toeneemt.

Spaarrekening
Meer informatie over zakelijk deposito vergelijken
Hoogste rente zakelijke deposito vergelijken

Zakelijke deposito vergelijken

Naast het zakelijk deposito bieden veel banken ook een variant hierop aan: het zakelijk termijndeposito. Deze verschilt van het zakelijk deposito omdat je zelf de looptijd bepaalt. Op basis van de looptijd doet de bank een voorstel voor de rentevergoeding. Deze variant kan interessant zijn als je geld beschikbaar hebt waarvan je weet dat je dit op een later tijdstip weer nodig hebt, maar waar de reguliere looptijden van het zakelijk deposito niet aan kunnen voldoen (bijvoorbeeld 18 maanden).

Ben je als ondernemer op zoek naar een zakelijk spaardeposito met goede voorwaarden en een goede zakelijke deposito rente? In het overzicht op Spaarrente.nl vind je alle informatie, vergelijk je eenvoudig alle producten en kun je veel zaken direct online regelen.

Over Spaarrente.nl

Rente zakelijk spaardeposito vergelijken op Spaarrente.nl

Op Spaarrente.nl vergelijk je eenvoudig alle aanbieders van zakelijk deposito sparen. Vergelijken kan op basis van looptijd, rente en voorwaarden. Spaarrente.nl is de sparen vergelijkingssite van Nederland. Maandelijks wordt Spaarrente.nl bezocht door honderdduizenden consumenten op zoek naar een goede spaarrekening of een hoge spaarrente. Dit geldt zowel voor particulier als zakelijk sparen.

Zoeken ×
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer 0 resultaten