Spaarrente.nl > Particulier sparen > Eindkapitaal, rendement en rente berekenen

Eindkapitaal, rendement en rente berekenen

Via de spaarrente.nl spaarberekening kunt u op basis van een periodieke en/of eenmalige inleg eenvoudig berekenen hoeveel uw (spaar)geld oplevert.

Periodieke inleg is op basis van maandelijkse inleg. Rentepercentage is op basis van rente op jaarbasis.

  • Geef maandelijkse storting aan
  • Bepaal uw éénmalige eerste inleg
  • Geef het rentepercentage aan dat u ontvangt
  • Bepaal de looptijd in jaren
  • Op basis van bovenstaand wordt het eindsaldo berekend


Spaarrente berekenen

Op je spaargeld wil je natuurlijk een hoog rendement behalen. Hoeveel rente levert je spaarsaldo op? Met de renteberekening van Spaarrente.nl bereken je eenvoudig hoeveel je geld met de huidige spaarrente oplevert.

Rente op rente berekenen

Heb je een spaarrekening en wordt periodiek de rente op de betreffende spaarrekening bijgestort, dan wordt over deze rente ook weer rente vergoed. Dit is het rente op rente effect. Zolang je niet aan je spaarsaldo komt, groeit naarmate de tijd vordert het spaarsaldo extra. Met de renteberekening van Spaarrente.nl kun je snel het resultaat van het rente op rente effect berekenen voor een bepaalde periode. Je kunt zo de rente berekenen die je over de gehele looptijd ontvangt.

Rente berekenen

Spaarrente.nl is de informatie en vergelijkingssite op het gebied van sparen. Naast het uitgebreid vergelijken van rente, kun je ook de spaarrente berekenen. Deze renteberekening maakt snel inzichtelijk wat het eindsaldo van je spaartegoed wordt op basis van looptijd en rente.

Wil je rente op rente berekenen, dan kun je deze berekening ook gebruiken. Een handig hulpmiddel dus bij het kiezen van de beste spaarrekening voor jouw situatie.

Over Spaarrente.nl

Spaarrente.nl is de autoriteit op het gebied van sparen. Maandelijks bezoeken honderdduizenden consumenten en ondernemers de website op zoek naar een goede spaarrekening of vergelijking voor de hoogste rente. Naast het vergelijken van de rente vergelijk je eenvoudig alle producten op voorwaarden en kenmerken.

Top 100 WUA Spaarrente.nl in de top 100 beste websites van Nederland! WUA

Spaarrente.nl behoort tot de Top 100 beste websites van Nederland! Daar zijn we natuurlijk erg trots op.

Volg de spaarrente

Ontvang nu maandelijks gratis de actuele spaarrentes.