Rente spaarrekening vergelijken

Vergelijk alle vrij opneembare spaarrekeningen op rente en voorwaarden.

Aanbieder Rente Meer info
1 Trade Republic logo Verder
2 Openbank logo Verder
3 Santander logo Verder
4 Distingo Bank (via Raisin) logo Verder
5 CKV Spaarbank (via Raisin) logo Verder
6 HoistSparen (via Raisin) logo Verder
7 Collector (via Raisin) logo Verder
8 Nordax Bank (via Raisin) logo Verder
9 Morrow Bank (via Raisin) logo Verder
10 Inbank (via Raisin) logo Verder
Vergelijk alle spaarrekeningen
  • Vergelijk alle spaarrekeningen
  • Vind de hoogste rente
  • Open de gekozen rekening direct online

Spaarrekening vergelijken

Spaarrekeningen bestaan er in twee soorten: de vrij-opneembare spaarrekening en de spaarrekening met beperkende voorwaarden. Op Spaarrente.nl vind je een compleet overzicht van alle spaarrekeningen die in Nederland gevestigde banken aanbieden. Deze rekeningen worden gesorteerd op het rentepercentage dat ze vergoeden. Je kunt zelf de verschillende spaarrekeningen vergelijken op basis van rentetarieven en voorwaarden en deze vervolgens eenvoudig openen.

Spaarrente vergelijken

Beste rente spaarrekening

De rente op een spaarrekening is in de meeste gevallen variabel, wat betekent dat de aanbieder van de spaarrekening de rente op elk moment kan aanpassen. Banken kunnen dus de rentestanden verhogen of verlagen. Of ze dit doen, hangt onder meer af van de renteontwikkeling op de geldmarkt, de kapitaalbehoefte van de aanbieder en de concurrentiepositie. Omdat de rentepercentages op een spaarrekening variabel zijn en hierdoor regelmatig wijzigen, is het belangrijk om je huidige spaarrekening regelmatig onder de loep te nemen middels een goede vergelijking. Door vaak een rentevergelijking te maken verzeker je je continue van de beste rente.

Spaarrekening
Meer informatie over rente spaarrekening vergelijken
Rente spaarrekening vergelijken

Hoogste rente spaarrekening

Een nieuwe spaarrekening openen is zeer eenvoudig. De meeste spaarrekeningen kun je zelf online openen. Je hoeft hiervoor niet meer persoonlijk langs het kantoor van de bank te gaan. In het renteoverzicht van Spaarrente.nl kun je eenvoudig alle spaarrekeningen vergelijken op bijvoorbeeld de hoogste spaarrente of op de voorwaarden welke voor jou belangrijk zijn. Vervolgens kun je zelf eenvoudig online de spaarrekening van je keuze openen.

Rentetarieven sparen en openen

Geld sparen tegen de hoogste rente? Omdat de rente op een spaarrekening variabel is en hierdoor regelmatig verandert, is het verstandig zelf de actuele rente op spaarrekeningen goed in de gaten te houden. Vergelijk spaarrekeningen regelmatig en heb altijd inzicht in welke banken op dat moment goede rentes bieden!

Spaarrekeningen: online sparen

Met de opkomst van het internet zijn veel aanbieders overgestapt op het aanbieden van internetspaarrekeningen. Waar je voorheen naar het bankkantoor moest om een rekening te openen, gebeurt dit nu online. Openen, overboeken en rekeningafschriften regel je allemaal via het internet. Bankafschriften kun je bij een internetspaarrekening digitaal downloaden, deze stuurt de bank vaak niet meer via de reguliere post.

Over Spaarrente.nl

Spaarrekening vergelijken

Spaarrente.nl is de onafhankelijke autoriteit op het gebied van sparen. Hier kun je voor alle aanbieders eenvoudig de rente spaarrekeningen vergelijken. Maandelijks wordt Spaarrente.nl door honderdduizenden bezoekers geraadpleegd op zoek naar de beste spaarrekening. Vergelijk spaarrekeningen op rente en voorwaarden en open de spaarrekening van je keuze eenvoudig via Spaarrente.nl.

Sparen rente

De rente op de spaarrekening is variabel en kan hierdoor op elk moment door de aanbieder van het spaarproduct gewijzigd worden. Wil je sparen met een vaste rente, dan is een deposito een goede keuze. Hier staat gedurende de looptijd de rente vast.

Vergelijk spaarrekeningen

In het overzicht met spaarrekeningen vergelijk je eenvoudig de rentetarieven van alle in Nederland aangeboden spaarproducten. Niet alleen op rente, maar ook op voorwaarden en mogelijkheden. Zo ben je er zeker van dat je de beste spaarrekening vindt voor jouw situatie. Verder kun je op Spaarrente.nl ook eenvoudig de hoogste depositorente vinden of kinderspaarrekeningen vergelijken.

Zoeken ×
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer 0 resultaten