Adverteren

Via Spaarrente.nl bereikt u die consumenten die serieus op zoek zijn naar financiële producten.

Spaarrente.nl is het spaarportaal voor informatie over sparen en alle actuele rentestanden per spaarproduct duidelijk weergegeven in speciale spaarmodules. Spaarrente.nl is een onderdeel van Finance Network, een professioneel financieel netwerk met kennis van zaken.

Spaarrente.nl bedient maandelijks meer dan 200.000 unieke bezoekers die serieus op zoek zijn naar professioneel spaaradvies en spaarproducten. Deze bezoekers zullen ook geïnteresseerd zijn in uw spaarproduct, dienst of advies. Maak het daarom mogelijk dat onze bezoekers ook direct uw internetsite bezoeken of per e-mail contact met u opnemen.

Spaarrente.nl kent vele mogelijkheden omtrent adverteren. Naast dat we de standaarden qua adverteren aanbieden, zoals (rijke) banners, advertentie in de nieuwsbrief en linkopname, is het ook mogelijk thematisch te adverteren. Hierbij kan gedacht worden aan een gesponsord interview, een advertentiecampagne rondom een speciaal thema of opname in de diverse modules. Spaarrente.nl kan u heel specifiek bedienen om uw doelstelling te realiseren middels adverteren via internet.

Statistieken (maandelijks)

Unieke bezoekers: 300.000
Pageviews: 1.350.000
Nieuwsbrief leden: 66.000

Effectief adverteren

Spaarrente.nl maakt onderdeel uit van het Finance Network. Finance Network bestaat inmiddels meer dan 10 jaar en is in die tijd uitgegroeid tot het grootste financiële online netwerk in Nederland. Het Finance Network bestaat enkel uit hoogwaardige financiële sites. Dit samen met de jarenlange ervaring binnen ons bedrijf maakt dat we kwaliteit en een groot bereik kunnen bieden. Hierbij staat de doelstelling van de klant altijd centraal.

Adverteren via het internet vraagt om een specifieke aanpak afgestemd op uw doelstelling, of dat nu het creëren van awareness is voor uw merk of product of het inzetten van het internet als verkoopkanaal. De dienstverlening van Finance Network is er op gericht uw doelstelling op een zo efficiënt en voordelig mogelijke manier te realiseren.

Zoeken ×
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer 0 resultaten