Over Spaarrente.nl

Bij Spaarrente.nl zijn we graag open en eerlijk over onze werkwijze en vergelijkingen, maar ook over onszelf. We helpen je graag bij je zoektocht naar de beste spaarrekening met de hoogste spaarrente. Dit door je inzicht en overzicht te geven in de mogelijkheden. Op deze pagina vind je meer informatie over Spaarrente.nl en onze vergelijkingen.

Iedereen de beste spaarrente

Wij Nederlanders zijn van oudsher een spaarzaam volkje. We hebben graag een buffer achter de hand voor onvoorziene uitgaven. Maar uiteraard willen we ook graag dat we beloond worden voor het sparen, in de vorm van spaarrente.

Nu zijn de verschillende tussen de rentes van banken in Nederland groot. Toch vinden wij dat iedereen het hoogste rendement over zijn spaargeld verdient. Daarom zorgen we er met onze vergelijkingen voor dat je zelf eenvoudig het spaarproduct met de hoogste rente én beste voorwaarden vindt. Ons doel is jou het hoogste rendement over je spaargeld te bezorgen!

Diensten van Spaarrente.nl

Op Spaarrente.nl vergelijk je eenvoudig het complete aanbod spaarproducten. Direct zelf een spaarrekening openen? Dit zijn de spaarvormen die we vergelijken:Op Spaarrente.nl vergelijk je eenvoudig het complete aanbod spaarproducten. Direct zelf een spaarrekening openen? Dit zijn de spaarvormen die we vergelijken:

Hoe wij vergelijken?

Spaarrente.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite op het gebied van sparen. Al onze vergelijkingen zijn standaard gesorteerd op rente. Dit houdt in dat je altijd eerst een overzicht ziet met de hoogste rente bovenaan.. Daarnaast kun je de resultaten sorteren op onder andere de ervaringen van andere klanten. Bovendien pas je de vergelijking eenvoudig aan op je persoonlijke situatie en wensen met de geboden filters.

Tijdens je vergelijking op Spaarrente.nl maak je zelf een keuze voor een bepaalde aanbieder en/of product. Spaarrente.nl werkt samen met een groot aantal financiële partijen. Deze partijen hebben een actieve link in de vergelijking. Je kunt dan eenvoudig op deze button / link klikken bij deze partij. Je wordt vervolgens doorgestuurd naar de website van de betreffende partij waar je de spaarrekening van je keuze direct online kunt openen. Deze samenwerking geldt niet voor alle partijen die we tonen in onze vergelijking. Het wel of niet hebben van een samenwerking heeft echter geen enkele invloed op het resultaat van de vergelijking.

Hoe wij verdienen?

De spaarrente vergelijkingen op Spaarrente.nl zijn gratis toegankelijk. Wij ontvangen of een vaste vergoeding van een aanbieder als je een spaarrekening via Spaarrente.nl afsluit of een vergoeding als we een eventuele nieuwe klant doorsturen naar een aanbieder. De precieze hoogte van de vergoedingen verschillen per product, vorm en aanbieder, maar heeft geen invloed op onze vergelijking.

Toezicht op Spaarrente.nl

Spaarrente.nl is onderdeel van Finance Network. De Autoriteit Financiële Markten (AFM) controleert Finance Network (en dus Spaarrente.nl). Dat houdt in dat wij een vergunning hebben voor de Wet Financieel Toezicht (WFT). De AFM controleert of we alle regels naleven die in de WFT zijn vastgelegd en of we voldoen aan alle gestelde transparantie-eisen. Ook de Autoriteit Consument en Markt (ACM) houdt toezicht op vergelijkingssites.

Spaarrente.nl in de media

Met ruim vijftien jaar ervaring, miljoenen websitebezoeken en vergelijkingen en tienduizenden afgesloten spaarrekening, is Spaarrente.nl dé sparen expert van Nederland. Wij hebben veel inzicht in de keuzes die consumenten maken bij het kiezen van een spaarrekening. Deze inzichten delen wij regelmatig met de pers, waardoor Spaarrente.nl regelmatig optreedt in diverse media. Hier vind je een overzicht van onze media-optredens.

Hulp nodig?

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het openen van een spaarrekening? Bekijk hier hoe je contact met Spaarrente.nl opneemt.

Zoeken ×
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer 0 resultaten