Zakelijk sparen vergelijken

Vergelijk zakelijke spaarrekeningen op rente en voorwaarden.

Aanbieder Rente Meer info
1 Triodos Bank logo Meer info
2 GarantiBank logo Meer info
3 bunq logo Verder
Vergelijk alle zakelijk spaarrekeningen
  • Vergelijk alle zakelijke spaarbanken
  • Vind de hoogste rente zakelijk sparen
  • Open je rekening direct online

Rente zakelijke spaarrekening vergelijken

Zakelijk sparen kan bij elke bank die een bedrijfsspaarrekening aanbiedt. Deze banken bieden de ondernemer een zakelijke spaarrekening of een zakelijk deposito aan. Een zakelijke spaarrekening kent veel overeenkomsten met de particuliere variant. Vergelijk op Spaarrente.nl eenvoudig de zakelijke spaarrente van alle aangeboden zakelijke rekeningen. Naast de rente kun je ook een vergelijking van zakelijke spaarrekeningen maken op voorwaarden en deze direct en eenvoudig afsluiten via internet.

Spaarrente vergelijken

Rente zakelijke spaarrekening

De zakelijke spaarrentes zijn een belangrijke graadmeter bij het vergelijken van spaarrekeningen. Hoe hoger de rente, hoe aantrekkelijker de zakelijke spaarrekening. Maar naast de hoogste zakelijke rente zijn bij een zakelijke spaarrekening de voorwaarden net zo belangrijk. Vind je bijvoorbeeld flexibiliteit het belangrijkste of een hoge zakelijke rente? Op Spaarrente.nl vergelijk je eenvoudig alle spaarrekeningen op voorwaarden en rentetarieven en sluit je de beste zakelijke rekening van je keuze vervolgens eenvoudig online af.

Spaarrekening
Meer informatie over zakelijke spaarrekeningen
Rente zakelijke spaarrekening vergelijken

Zakelijke spaarrekening

De zakelijke spaarrekening is in veel gevallen gekoppeld aan een zakelijke bankrekening. Daarom kun je bij veel aanbieders geen spaarrekening openen als je geen zakelijke betaalrekening hebt. Zakelijke spaarrekeningen kennen daarnaast enkele afwijkende voorwaarden ten opzichte van de particuliere variant. Zo geldt er in veel gevallen een maximaal rentegevend saldo, is er sprake van een basis- en bonusrente op het saldo en is de rente over het algemeen lager dan op een particuliere rekening.

Naast de zakelijke spaarrekening bestaat er ook een deposito. Hierbij zet je het geld voor een vooraf afgesproken periode vast. Vaak zijn er ook zakelijke spaarrekeningen die een combinatie bieden van beide spaarvormen. Dit betekent dat je te allen tijde over je saldo kunt beschikken, maar je krijgt een hogere zakelijke rente als je het saldo langere tijd niet verlaagt.

Op een zakelijke spaarrekening is onder bepaalde voorwaarden ook het depositogarantiestelsel van toepassing. Deze voorwaarden hebben betrekking op de omzet (maximaal 8,8 miljoen), werknemers (< 50) en de activa (4,4 miljoen of minder).

Hoogste zakelijke rente

De zakelijke spaarrekening kent een variabele rente. De hoogste zakelijke rente is eenvoudig te vergelijken in bovenstaand overzicht. Heb je een behoorlijk saldo op je zakelijke spaarrekening staan, dan loont het mogelijk om contact op te nemen met je bank en naar een maatwerkoplossing te vragen. Het kan voorkomen dat je dusdanig interessant bent voor de bank dat deze je graag wil behouden en bereid is hiervoor een aanbod te doen, zodat je de hoogste zakelijke rente van Nederland ontvangt.

Over Spaarrente.nl

Zakelijk internet sparen vergelijken via Spaarrente.nl

Op Spaarrente.nl kun je snel en eenvoudig de rente zakelijke spaarrekening vergelijken. Naast rente vergelijk je ook de voorwaarden en kunt de rekening direct online aanvragen. Spaarrente.nl is de autoriteit op het gebied van sparen. Maandelijks bezoeken honderdduizenden spaarders Spaarente.nl op zoek naar de beste spaarrekening met de hoogste spaarrente. Ook voor de zakelijke spaarrekening.

Rente zakelijke spaarrekening

De rente op zakelijk internet sparen is variabel en kan te allen tijde gewijzigd worden. Daarnaast gelden er voor een zakelijke spaarrekening vaak nog afwijkende voorwaarden op het gebied van de rentevergoeding. Vaak geldt een maximaal rentegevend saldo of een gestaffelde rentevergoeding (basisrente en bonusrente). Daarnaast is de rente op een zakelijke spaarrekening vaak lager dan op een particuliere spaarrekening.

Zoeken ×
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer 0 resultaten