Spaarrente.nl > Adverteren

Bereik je klanten op Spaarrente.nl

Op Spaarrente.nl vergelijken maandelijks 300.000 mensen de verschillende spaarrekeningen in Nederland. Naast vergelijkingen bieden we op Spaarrente.nl veel informatie aangaande sparen. Wil je als aanbieder van een spaarrekening je doelgroep effectief bereiken dan bieden we verschillende mogelijkheden op Spaarrente.nl.

Spaarrente.nl kent vele mogelijkheden omtrent adverteren. Naast dat we de standaarden qua adverteren aanbieden, zoals (rijke) banners, advertentie in de nieuwsbrief en linkopname, is het ook mogelijk thematisch te adverteren. Hierbij kan gedacht worden aan een advertentiecampagne rondom een speciaal thema of opname in de diverse modules.

Statistieken (maandelijks)

Unieke bezoekers: 300.000
Pageviews: 1.350.000
Nieuwsbrief leden: 66.000

Effectief adverteren Spaarrente.nl maakt onderdeel uit van het Finance Network. Finance Network bestaat inmiddels meer dan 10 jaar en is in die tijd uitgegroeid tot het grootste financiële online netwerk in Nederland. De dienstverlening van Finance Network is er op gericht uw doelstelling op een zo efficiënt en voordelig mogelijke manier te realiseren.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Finance Network:
Email: info@financenetwork.nl
Telefoonnummer: 31 (0)40-246 79 69
Website: www.financenetwork.nl

Finance Network Het Finance Network bestaat uit de volgende sites:

Volg de spaarrente

Ontvang nu maandelijks gratis de actuele spaarrentes.

Verzenden