Spaarrente.nl > Nieuws & Community > Aanmelden nieuwsbrief

Spaarrente.nl nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van sparen en spaarrente? Meld u dan aan voor de spaarrente nieuwsbrief.

In de nieuwsbrief staat het laatste nieuws over sparen en over de ontwikkelingen in de spaarrente. Natuurlijk laat Spaarrente.nl ook zien welke spaarrekeningen de beste rente geven voor spaardeposito's, vrij opneembare spaarrekeningen, kinderspaarrekeningen en voor bijzondere spaarrekeningen. Bovendien ziet u in een handig overzicht direct wat de laatste rentewijzigingen zijn.

Met de nieuwsbrief van Spaarrente.nl bent u dus elke maand weer helemaal op de hoogte van wat er gebeurt op spaargebied. Zo kunt u gemakkelijk controleren bij welke bank u het beste een nieuwe spaarrekening kunt openen en of u nog wel tegen de beste spaarrente spaart.

Spaarrente.nl nieuwsbrief – aanmelden Het aanmelden voor de spaarrente nieuwsbrief is eenvoudig. U hoeft hieronder alleen uw naam en mailadres in te vullen en op verzenden te klikken. Uw inschrijving is dan voltooid.

Naam
Emailadres
Verzenden
Nieuws
Geen spaaracties vakantiegeld in 2019

Veel Nederlanders ontvangen eind deze maand het vakantiegeld op d...

Verder lezen
Gouden spaarrente 2018 naar LeasePlan Bank

De Gouden Spaarrente 2018 is gewonnen door LeasePlan Bank. Deze b...

Verder lezen
Top 100 WUASpaarrente.nl in de top 100 beste websites van Nederland!

Spaarrente.nl behoort tot de Top 100 beste websites van Nederland! Daar zijn we natuurlijk erg trots op.

Volg de spaarrente %

Ontvang nu maandelijks gratis de actuele spaarrentes.

Verzenden