Depositorente 6 maanden vergelijken

Vergelijk alle deposito’s van 6 maanden vast op rente en voorwaarden. 

Aanbieder Rente Meer info
1 Banco Bai Europa (via Raisin) logo Verder
2 Banca CF+ (via Raisin) logo Verder
3 PayRay (via Raisin) logo Verder
4 ProCredit Bank (via Raisin) logo Verder
5 Banca Profilo (via Raisin) logo Verder
6 Banca Progetto (via Raisin) logo Verder
7 Rietumu Bank (via Raisin) logo Verder
8 Imprebanca (via Raisin) logo Verder
9 Klarna (via Raisin) logo Verder
10 Bigbank logo Verder
Vergelijk alle deposito's
  • Vergelijk alle deposito's 6 maanden
  • Vind de hoogste depositorente
  • Open je 6 maands deposito direct online

Spaardeposito 6 maanden

Moet je over 6 maanden of langer een grote uitgave doen, maar heb je daar nu al het geld voor beschikbaar? Dan is het een goed idee om dat bedrag op een spaardeposito van 6 maanden te zetten. Je krijgt dan een hogere rente dan op je spaarrekening en je kunt het geld in de tussentijd niet aan iets anders besteden. Zo weet je zeker dat je over 6 maanden het geld beschikbaar hebt voor de uitgave die je moet doen.

Tip! Spaargeld waar je meteen bij moet kunnen als je een onverwachte rekening krijgt of als je auto stuk gaat, kun je het beste op een vrij opneembare spaarrekening zetten. Vergelijk hier de rente spaarrekening.

Spaarrente vergelijken

Depositorente 6 maanden vast vergelijken

Om het maximale rendement uit je spaargeld op een deposito van 6 maanden te halen, wil je natuurlijk een zo hoog mogelijke rente krijgen. Op Spaarrente.nl vergelijk je de actuele rentes voor het meest complete aanbod deposito’s van 6 maanden dat je als Nederlander kunt afsluiten.

Spaarrekening
Meer informatie over depositorente 6 maanden vergelijken
Rente deposito 6 maanden vergelijken

Bij je keuze voor een deposito van 6 maanden is de rente het allerbelangrijkste om op te letten. De rente bepaalt immers hoeveel je spaargeld oplevert. Je ziet het deposito van 6 maanden met de hoogste spaarrente daarom ook bovenaan het overzicht op Spaarrente.nl. Toch zijn er nog een paar dingen waar je even goed naar moet kijken voor je een keuze maakt. Met deze informatie helpen we je de beste keuze te maken voor de je deposito van 6 maanden vast.

Hoeveel sparen op een deposito van 6 maanden?

Zet nooit meer spaargeld vast dan je kunt missen. Je kunt je geld tijdens de looptijd niet zomaar opnemen als het op een deposito van 6 maanden staat. Hoeveel geld je wilt inleggen op je spaardeposito van 6 maanden bepaalt ook uit welke spaarbanken je kunt kiezen. Bij sommige banken moet je minimaal 10.000 euro op het deposito storten, maar er zijn ook banken waar je met 250 euro inleg al een deposito van 6 maanden kunt openen. Bij je vergelijking op Spaarrente.nl kun je zelf invullen hoeveel geld je wilt inleggen. Je krijgt dan de spaardeposito’s van 6 maanden te zien die je kunt openen met deze inleg.

6 maanden deposito bij buitenlandse bank

De hoogste depositorentes voor 6 maanden vast vind je meestal bij buitenlandse banken die in Nederland actief zijn. Veel mensen vragen zich af of hun spaargeld wel veilig is op een deposito van 6 maanden bij een buitenlandse bank. Het antwoord is ‘ja’. Als je op Spaarrente.nl een deposito van 6 maanden kiest, is je spaargeld altijd tot 100.000 euro beschermt mocht een bank failliet. Alle banken die we tonen op Spaarrente.nl vallen namelijk onder een depositogarantiestelsel binnen de Europese Unie. Die garantiestelsel bieden allemaal dezelfde garantie als in Nederland.

Deposito 6 maanden voor kinderen mogelijk?

Bij de meeste banken kun je geen deposito van 6 maanden openen op naam van een kind dat jonger is dan 18 jaar. Je kunt natuurlijk wel zelf sparen op een deposito van 6 maanden en het geld na die periode aan je kind geven bijvoorbeeld als start bij het op kamers gaan of als reisbudget voor de eerste vakantie alleen met vrienden.

Als je liever elk jaar of elke maand wat geld spaart voor je kind, is een kinderspaarrekening een betere keuze. Vergelijk hier de spaarrekening kind rentes.

Zoeken ×
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer 0 resultaten