Spaarrente.nl > Zakelijk deposito

Zakelijke deposito rente vergelijken

1 
2
3
Basis% Max% Aanbieder Naam productWaardering 
2,90% 2,90% Knab Zakelijk Deposito Sparen Zakelijk Deposito Sparen 7,7 Verder
2,75% 2,75% Triodos Bank Zaken Deposito Zaken Deposito 8,3
2,65% 2,65% ING Zakelijk Deposito Zakelijk Deposito 7,3
2,50% 2,50% Garanti BBVA International Zakelijke Termijn Deposito Zakelijke Termijn Deposito 8,5 Verder
 • Zakelijk deposito

  Zakelijk deposito rente vergelijken

  Naast de zakelijke spaarrekening bieden veel banken ook een zakelijk spaardeposito aan. Het zakelijk deposito, ook wel ondernemersdeposito genoemd, is vergelijkbaar met de particuliere variant. De looptijd van zakelijke deposito’s varieert van 3 maanden tot 20 jaar, waarbij gedurende de looptijd de zakelijk deposito rente vaststaat. Je kunt de frequentie van de rentebetaling vaak zelf kiezen (maand, kwartaal, jaarlijks of eenmalig bij het einde van de looptijd). Het zakelijk spaardeposito biedt de ondernemer de mogelijkheid om tegen een gegarandeerde spaarrente een bedrag vast te zetten.

  Zakelijk spaardeposito rente

  De rente bij zakelijk deposito sparen staat gedurende de looptijd van het deposito vast. Je hebt dus een gegarandeerd rendement gedurende de looptijd. Het goed vergelijken van de spaarrentes op een zakelijk deposito levert je een hoger rendement op, zeker naarmate de looptijd van het deposito toeneemt.

  Zakelijk deposito

  Naast het zakelijk deposito bieden veel banken ook een variant hierop aan: het zakelijk termijndeposito. Deze verschilt van het zakelijk deposito omdat je zelf de looptijd bepaalt. Op basis van de looptijd doet de bank een voorstel voor de rentevergoeding. Deze variant kan interessant zijn als je geld beschikbaar hebt waarvan je weet dat je dit op een later tijdstip weer nodig hebt, maar waar de reguliere looptijden van het zakelijk deposito niet aan kunnen voldoen (bijvoorbeeld 18 maanden).

 • Over Spaarrente.nl

  Rente zakelijk spaardeposito vergelijken

  Op Spaarrente.nl vergelijk je eenvoudig alle aanbieders van zakelijk deposito sparen. Vergelijken kan op basis van looptijd, rente en voorwaarden. Spaarrente.nl is de sparen vergelijkingssite van Nederland. Maandelijks wordt Spaarrente.nl bezocht door honderdduizenden consumenten op zoek naar een goede spaarrekening of een hoge rente. Dit geldt zowel voor particulier als zakelijk sparen.

  Ben je als ondernemer op zoek naar een zakelijk spaardeposito met goede voorwaarden en een goede zakelijke deposito rente? In het bovenstaande overzicht vind je alle informatie, vergelijk je eenvoudig alle producten en kun je veel zaken direct online regelen.

Nieuws
Spaarrente blijft maar stijgen

Na jaren van spaarrente dalingen, zijn de spaarrentes vanaf juli ...

Verder lezen
Vakantiegeld op je spaarrekening zetten levert eindelijk weer wat op

Door de stijgende spaarrentes levert je vakantiegeld op een spaar...

Verder lezen
Top 100 WUASpaarrente.nl in de top 100 beste websites van Nederland!

Spaarrente.nl behoort tot de Top 100 beste websites van Nederland! Daar zijn we natuurlijk erg trots op.

'Spaarrente blijft maar stijgen'Lees verder

Amanda, Redactie Spaarrente.nl

Volg de spaarrente

Ontvang nu maandelijks gratis de actuele spaarrentes.

Verzenden