Depositorente 6 jaar vast vergelijken

Vergelijke alle beschikbare deposito’s van 6 jaar vast. Objectief en compleet! 

Aanbieder Rente Meer info
1 Centraal Beheer logo Verder
2 Nationale-Nederlanden logo Meer info
3 Rabobank logo Meer info
4 Yapi Kredi Bank logo Meer info
5 Knab logo Verder
6 Bigbank logo Verder
7 NIBC logo Meer info
8 Anadolubank logo Meer info
9 Brand New Day logo Verder
Vergelijk alle deposito's
  • Vergelijk alle deposito’s 6 jaar
  • Vind de hoogste depositorente 6 jaar
  • Open je 6 jaars deposito direct online

Spaardeposito 6 jaar

Heb je een aardig bedrag bij elkaar gespaard, maar het pas over 6 jaar of langer nodig? Dan is het een goed idee om het vast te zetten op een spaardeposito van 6 jaar.

Je kunt het geld tijdens de looptijd niet opnemen, zo kom je niet in de verleiding om het eerder uit te geven. Bovendien krijg je een hogere rente dan op een vrij opneembare spaarrekening.

Spaarrente vergelijken

Rente deposito van 6 jaar vergelijken

Je haalt het maximale rendement uit je spaargeld met de hoogste rente op een deposito van 6 jaar. Op Spaarrente.nl vergelijk je eenvoudig de actuele rentes van het grootste aanbod spaarbanken dan in Nederland actief is. Zo vind je altijd de hoogste rente voor 6 jaar vast.

Tip! Zet nooit al je spaargeld vast op een deposito. Het deel van je spaargeld dat je nodig voor een onverwachte rekening of als je auto ineens aan vervanging toe is, kun je het beste op een vrij opneembare spaarrekening aanhouden. Hier kun je de spaarrente vergelijken voor deze spaarrekeningen.

Spaarrekening
Meer informatie over rente deposito 6 jaar vast vergelijken
Rente deposito 6 jaar vast vergelijken

Als je kiest voor een deposito van 6 jaar wil je natuurlijk een zo hoog mogelijke rente. Daarom zie je op Spaarrente.nl in je deposito vergelijking voor 6 jaar vast de hoogste rente altijd bovenaan. Toch zul je ook zien dat er relatief weinig banken zijn die een deposito van 6 jaar aanbieden. Bij deposito’s van 5 jaar heb je veel meer keuze en is de kans groot dat je een hogere rente kan krijgen. Kijk dus ook zeker naar de deposito 5 jaar rentes voor je een keuze maakt.

Deposito rente 6 jaar per jaar?

Zeker bij langere deposito looptijden, zoals 6 jaar, maakt het veel verschil hoe je de rente op je deposito krijgt uitgekeerd. Als je elk jaar rente ontvangt op je deposito, profiteer je van het rente-op-rente-effect, zodat je elk jaar een beetje meer rente krijgt uitgekeerd. Er zijn echter ook veel deposito’s van 6 jaar waarbij de jaarlijkse rente wordt uitgekeerd op een tegenrekening of waarop je de rente pas aan het einde van de looptijd ontvangt. Houd hier dus ook rekening bij je keuze.

Hoeveel inleg op spaardeposito van 6 jaar?

Bedenk vóór je geld vastzet op een deposito van 6 jaar goed hoeveel geld je gedurende die periode echt kunt missen. Je kan namelijk niet zomaar geld opnemen tijdens de looptijd van je 6 jaars deposito. Hoeveel je inlegt op je spaardeposito van 6 jaar bepaalt ook uit welke banken je kunt kiezen. Bij sommige banken moet je minimaal 5.000 euro inleggen, maar er zijn ook deposito’s van 6 jaar die je al kunt openen met 250 euro inleg.

Door bij je vergelijking voor deposito’s van 6 jaar op Spaarrente.nl in te vullen hoeveel je wilt inleggen, tonen we je alleen spaardeposito’s van 6 jaar die je kunt openen met die inleg.

Deposito 6 jaar vast bij buitenlandse bank?

De hoogste rentes voor spaardeposito’s zie je tegenwoordig vooral bij buitenlandse banken die in Nederland actief zijn. Dit is ook bij deposito’s van 6 jaar het geval. Als je twijfelt of je geld veilig is op een deposito bij een buitenlandse bank, is het goed om te weten dat alle deposito’s van 6 jaar die je ziet op Spaarrente.nl onder een depositogarantiestelsel binnen de Europese Unie vallen. Met die stelsels is je geld net zo goed beschermd als onder het Nederlandse depositogarantiestelsel. Mocht een bank failliet gaan, dan is je spaargeld altijd tot 100.000 euro gegarandeerd.

Zoeken ×
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer 0 resultaten