Gouden spaarrente 2017 naar Knab

  • Door Amanda Bulthuis
  • | 6 december 2017

Vergelijkingssite Spaarrente.nl reikt vandaag de Gouden Spaarrente 2017 uit aan Knab voor de Flexibel Sparen rekening. Spaarrente.nl geeft deze prijs elk jaar aan de bank die de spaarrekening met het beste rendement en een stabiel rentebeleid aanbiedt.

Waarom Knab?

Dit jaar gaat de Gouden Spaarrente award dus naar Knab. De bank heeft met Flexibel Sparen gemiddeld genomen over het hele jaar de hoogste rente voor een spaarrekening geboden. “Wie het hele jaar een spaarrekening had bij Knab kreeg gemiddeld 0,51 procent over het hele jaar”, licht Amanda Bulthuis van Spaarrente.nl toe.

Renteverloop Knab Flexibel Sparen

Knab startte 2017 met de hoogste spaarrente voor een spaarrekening. In januari kreeg je bij deze bank 0,7 procent rente. Daarna daalde de rente naar 0,55 procent. Nog steeds goed voor een tweede plaats in de spaarrenteoverzichten. Tussen mei en augustus had Knab weer de hoogste

Het spaarjaar 2017

Het spaarjaar 2017 stond in het teken van verdere rentedalingen en het bereiken van de nul procent door Triodos Bank. Bij de grote banken krijg je nu nog maar 0,05 procent. Aan de bovenkant van de renteoverzichten kruipen de banken steeds dichter bij elkaar. Maar ook daar worden de spaarrentes steeds lager. “We verwachten dat deze daling in 2018 langzaam verder gaat. De grote vraag voor komend jaar is welke grote bank het eerst naar de nul procent durft en of we zelfs negatieve spaarrentes krijgen.”

Hoe werkt de Gouden Spaarrente?

Spaarrente.nl houdt gedurende het hele jaar de spaarrentes van alle spaarrekeningen bij. De vergelijkingssite berekent op basis hiervan de maandelijks positie en de rentestabiliteit per spaarrekening. Zo ontstaat een duidelijk beeld van de spaarrekeningen die goed scoren op het gebied van rente en welke minder.

De spaarrekening die het vaakst in de top 3 staat en hierbij een stabiel rentebeleid hanteert, wint de Gouden Spaarrente.

Zoeken ×
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer 0 resultaten