Depositorente 10 jaar vast vergelijken

Vergelijke alle beschikbare deposito’s 10 jaar vast. Objectief en compleet! 

Aanbieder Rente Meer info
1 Centraal Beheer logo Verder
2 CKV Spaarbank (via Raisin) logo Verder
3 Nationale-Nederlanden logo Meer info
4 Rabobank logo Meer info
5 Yapi Kredi Bank logo Meer info
6 ABN AMRO logo Meer info
7 RegioBank logo Meer info
8 SNS Bank logo Meer info
9 Bigbank logo Verder
10 ASN Bank logo Meer info
Vergelijk alle deposito's
  • Vergelijk alle deposito’s 10 jaar
  • Vind de hoogste rente 10 jaar vast
  • Open direct je deposito voor 10 jaar

Spaardeposito 10 jaar

Heb je al wat geld beschikbaar, bijvoorbeeld door te sparen of via een schenking, en heb je het geld pas over 10 jaar of langer nodig? Dan is een spaardeposito van 10 jaar een goede bestemming hiervoor. Je krijgt dan een hogere rente dan op een spaarrekening.

Je kunt het spaargeld tijdens de looptijd niet opnemen, zodat je het geld over 10 jaar zeker beschikbaar hebt voor jouw doel.

Spaarrente vergelijken

Rente deposito 10 jaar vergelijken

Op een deposito van 10 jaar vast wil je natuurlijk een zo hoog mogelijke rente krijgen. Op Spaarrente.nl vergelijk je eenvoudig de actuele rentes van het grootste aanbod spaardeposito’s van 10 jaar dat je als Nederlander kunt openen. Zo vind je altijd de hoogste depositorente voor 10 jaar.

Tip! Het spaargeld dat je direct nodig hebt als je een onverwacht hoge rekening krijg of als je auto aan vervanging toe is, kun je beter op een vrij opneembare spaarrekening zetten. Hier kun je de rente spaarrekening vergelijken.

Spaarrekening
Meer informatie over deposito 10 jaar vast vergelijken
Rente deposito 10 jaar vast vergelijken

Zeker als je je spaargeld op een deposito 10 jaar lang vastzet, wil je hier natuurlijk de hoogste spaarrente van Nederland voor krijgen. Op Spaarrente.nl staat het spaardeposito van 10 jaar met de hoogste rente daarom altijd bovenaan. Toch zijn er nog meer dingen waar je op moet letten om een goede keuze te maken voor je deposito van 10 jaar. We zetten ze hier voor je op een rij.

10 jaar deposito rente per jaar of niet?

Bij sommige spaardeposito’s krijg je tijdens de looptijd van 10 jaar elk jaar rente op je deposito bijgestort. Dat is erg interessant, want hierdoor krijg je elk jaar rente over de eerder ontvangen rente. Zo loopt je rendement in 10 jaar extra hard op. Heb je een deposito waarbij je de rente pas aan het einde van de looptijd ontvangt of op een aparte tegenrekening? Dan heb je het voordeel van rente-op-rente niet. Controleer dus goed hoe je rente ontvangt op de het deposito van 10 jaar dat je wilt openen.

Deposito 10 jaar de beste keuze?

Bij je vergelijking van deposito’s voor 10 jaar vast valt het misschien op dat je minder banken hebt om uit te kiezen dan bij kortere looptijden, zoals 3 of 5 jaar. Omdat niet elke bank een deposito van 10 jaar aanbiedt en sommige banken gewoon liever hebben dat mensen kiezen voor kortere looptijden, krijg je wellicht een hogere rente als je voor een deposito met een kortere looptijd dan 10 jaar kiest. Vergelijk dus ook de rentes van andere looptijden voor je een keuze maakt.

Spaardeposito 10 jaar bij buitenlandse bank

De hoogste rentes voor een deposito van 10 jaar vind je meestal bij buitenlandse banken die in Nederland actief zijn. Je kunt hier als Nederlander gewoon een deposito van 10 jaar afsluiten, maar misschien twijfel je of je geld dan wel veilig is. Het is dan goed om te weten dan alle deposito’s van 10 jaar (en andere looptijden) die we vergelijken op Spaarrente.nl onder een depositogarantiestelsel binnen de Europese Unie vallen. Hiermee is je geld net zo goed beschermd als bij een Nederlandse bank. Mocht de bank waar je spaart failliet gaan, dan krijg je spaargeld tot 100.000 euro gewoon terug.

Deposito 10 jaar voor kind openen

Misschien wil je nu al wat geld opzij zetten om over 10 jaar aan je kind te geven bij de start van een studie of voor het kopen van een eerste huis. Je kunt een deposito van 10 jaar niet openen op naam van kinderen jongeren dan 18 jaar, maar het kan wel op je eigen naam. Na die 10 jaar schenk je het geld dan alsnog aan je kind.

Wil je liever elk jaar of elke maand een bedrag sparen voor je kind? Dan is een kinderspaarrekening een meer geschikte spaarvorm. Hier vergelijk je eenvoudig de spaarrekening kind rentes.

Zoeken ×
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer 0 resultaten