Depositorente 3 jaar vast vergelijken

Vergelijke alle beschikbare deposito’s 3 jaar vast. Objectief en compleet! 

Aanbieder Rente Meer info
1 Banca Progetto (via Raisin) logo Verder
2 CA Auto Bank (via Raisin) logo Verder
3 Inbank (via Raisin) logo Verder
4 Mano Bank (via Raisin) logo Verder
5 Fjord Bank (via Raisin) logo Verder
6 Bigbank logo Verder
7 Renault Bank (via Raisin) logo Verder
8 HoistSparen (via Raisin) logo Verder
9 Klarna (via Raisin) logo Verder
10 Aareal Bank (via Raisin) logo Verder
Vergelijk alle deposito's
  • Vergelijk alle deposito’s 3 jaar
  • Vind de hoogste rente 3 jaar vast
  • Open je deposito voor 3 jaar direct online

Spaardeposito 3 jaar

Een spaardeposito van 3 jaar is een goede keuze als je nu wat geld opzij wilt zetten dat je over 3 jaar nodig hebt. Bijvoorbeeld om met vroegpensioen te gaan of om die langverwachte droomreis te maken. Het voordeel van een spaardeposito van 3 jaar is dat je een hogere rente krijgt dan op een vrij opneembare spaarrekening en dat je geld 3 jaar vast staat. Je kant het tussentijds niet zomaar opnemen. Zo weet je dus zeker dat je over 3 jaar het geld plus de rente kan gebruiken voor jouw spaardoel.

Spaarrente vergelijken

Rente deposito 3 jaar vergelijken

Je haalt het meeste rendement uit je spaargeld op een deposito van 3 jaar als je kiest voor een zo hoog mogelijke rente. Op Spaarrente.nl vergelijk je altijd de actuele rentes voor deposito’s van 3 jaar van het grootste aanbod banken. Zo vind je zeker de hoogste depositorente voor 3 jaar vast.

Tip! Het is altijd verstandig om wat spaargeld op een vrij opneembare spaarrekening aan te houden. Dat kun je dan direct gebruiken als je een onverwacht hoge rekening krijgt of je bijvoorbeeld ineens een nieuwe auto moet aanschaffen. Op Spaarrente kun je ook direct de spaarrente vergelijken voor vrij opneembare spaarrekeningen.

Spaarrekening
Meer informatie over rente deposito 3 jaar vast vergelijken
Rente deposito 3 jaar vast vergelijken

Het aantal spaardeposito van 3 jaar waar je uit kunt kiezen is erg groot. Er zijn tientallen spaarbanken die in Nederland een deposito van 3 jaar aanbieden en dat worden er steeds meer. Hoe kies je uit al die spaardeposito’s van 3 jaar nu de beste voor jouw situatie? Voorop staat dat je een goede rente wilt krijgen. Op Spaarrente.nl zie je het deposito van 3 jaar met de hoogste rente daarom meteen bovenaan. Maar er zijn meer dingen waar je op moet letten. Met de informatie die we je hier geven weet je zeker dat je een goede keuze maakt.

Deposito 3 jaar vergelijken bij buitenlandse banken

Er zijn steeds meer buitenlandse banken die in Nederland een deposito van 3 jaar aanbieden. Je vindt bij deze buitenlandse banken meestal ook de hoogste rentes voor je spaardeposito van 3 jaar. Toch vragen veel mensen zich af of hun spaargeld wel veilig is bij zo’n buitenlandse bank. Het is dan goed om te weten dat alle deposito’s van 3 jaar die je op Spaarrente.nl ziet onder een depositogarantiestelsel binnen de Europese Unie vallen. Bij al deze stelsels is je spaargeld, net als bij Nederlandse banken, beschermd tot 100.000 euro.

Spaardeposito 3 jaar beste looptijd?

Spaarbanken bieden allemaal andere rentes voor een spaardeposito van 3 jaar, maar ook de rentes per looptijd kunnen bij één bank enorm verschillen. Het kan dus zomaar zo zijn dat je voor een deposito van 1 of 2 jaar een hogere rente krijgt dan voor een deposito van 3 jaar. Kijk daarom ook altijd naar de rentes voor andere deposito looptijden voor je een keuze maakt.

Deposito 3 jaar voor kinderen

Een spaardeposito voor 3 jaar kun je meestal niet openen op naam van een kind dat jonger is dan 18 jaar. Je kunt een deposito van 3 jaar wel op je eigen naam openen en dan het geld na die drie jaar aan je kind schenken, bijvoorbeeld om een rijbewijs te halen of voor de uitzet bij het op kamers gaan. Wil je liever elk jaar of elke maand een bedrag opzij zetten voor je kind? Dan is een kinderspaarrekening een beter passende optie.

Zoeken ×
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer 0 resultaten