Depositorente 7 jaar vast vergelijken

Vergelijke alle beschikbare deposito’s 7 jaar vast. Objectief en compleet! 

Aanbieder Rente Meer info
1 Centraal Beheer logo Verder
2 CKV Spaarbank (via Raisin) logo Verder
3 Nationale-Nederlanden logo Meer info
4 Rabobank logo Meer info
5 Yapi Kredi Bank logo Meer info
6 Knab logo Verder
7 Bigbank logo Verder
8 NIBC logo Meer info
9 Anadolubank logo Meer info
10 Brand New Day logo Verder
Vergelijk alle deposito's
  • Vergelijk alle 7 jaar deposito's
  • Vind de hoogste depositorente 7 jaar
  • Open je deposito voor 7 jaar direct online

Spaardeposito 7 jaar

Heb je een aardig bedrag beschikbaar, maar heb je het pas over 7 jaar of langer nodig? Dan is het een goed idee om het geld op een spaardeposito van 7 jaar vast te zetten. Je krijgt dan een hogere rente dan op een vrij opneembare spaarrekening.

Bovendien kun je het geld tijdens de looptijd niet zomaar opnemen, zodat je zeker weet dat je het over 7 jaar beschikbaar hebt voor jouw doel. 

Spaarrente vergelijken

Rente deposito van 7 jaar vergelijken

Als je spaargeld zo’n lange periode als 7 jaar vast zet op een deposito, wil je daar natuurlijk wel een hoge rente voor krijgen. Op Spaarrente.nl vergelijk je altijd de actuele rentes van het grootste aanbod spaardeposito’s van 7 jaar dat beschikbaar is in Nederland. Zo vind je altijd de hoogste rente deposito sparen van 7 jaar.

Tip! Het deel van je spaargeld dat je achter de hand houdt voor een onverwachte uitgave, bijvoorbeeld als je wasmachine stuk gaat, kun je het beste op een vrij opneembare spaarrekening zetten. Hier kun je de spaarrente vergelijken voor zo’n spaarrekening.

Spaarrekening
Meer informatie over rente deposito 7 jaar vast vergelijken
Rente deposito 7 jaar vast vergelijken 

Voor een deposito van 7 jaar heb je de keuze uit verschillende banken. Het allerbelangrijkste bij je keuze is dat je een hoge rente krijgt, zo haal je immers het maximale uit je spaargeld. Maar er zijn ook nog een paar andere dingen waar je op moet letten. Hieronder geven we je alle nodige informatie, zodat je een goede keuze kunt maken.

Hoeveel sparen op een deposito van 7 jaar?

Hoeveel geld je inlegt op het spaardeposito van 7 jaar bepaalt uit welke banken je kunt kiezen. Bij sommige banken kun je een deposito van 7 jaar vast alleen openen als je minimaal 1.000 of zelfs 5.000 euro inlegt. Er zijn ook banken waar je het 7 jaars deposito al kunt openen met 250 euro of 500 euro. Vul bij je vergelijking op Spaarrente.nl in hoeveel geld je op het deposito van 7 jaar wilt storten en wij tonen je alleen deposito’s die je met die inleg kunt openen.

Let op! Zet nooit meer spaargeld op je deposito van 7 jaar dan je ook daadwerkelijk 7 jaar kunt missen. Je kunt het geld namelijk niet zomaar opnemen tijdens de looptijd.

Deposito 7 jaar of andere looptijd?

Als je in het deposito overzicht op Spaarrente.nl voor een looptijd van 7 jaar kiest, zul je zien dat er minder banken om uit te kiezen zijn dan bijvoorbeeld bij een spaardeposito van 5 jaar. Omdat niet elke spaarbank een deposito van 7 jaar aanbiedt, kan het zomaar zijn dat je bij een andere looptijd een hogere rente krijgt dan voor je deposito van 7 jaar. Kijk dus zeker ook naar de rentes van andere deposito looptijden voor je een keuze maakt.

Spaardeposito 7 jaar bij buitenlandse bank

De hoogste rentes voor een deposito van 7 jaar vind je meestal bij buitenlandse banken die in Nederland actief zijn. Als je je spaargeld 7 jaar lang vastzet, wil je natuurlijk wel zeker weten dat het bij een buitenlandse bank veilig staat. Het is dan goed om te weten dat alle deposito’s van 7 jaar die je op Spaarrente.nl ziet onder een depositogarantiestelsel binnen de Europese Unie vallen. Dit betekent dat je spaargeld, net als in Nederland, is beschermd tot 100.000 euro als de bank failliet gaat. Bovendien vallen de banken allemaal onder de strenge Europese toezichtregels, dus de kans dat een bank echt failliet gaat, is heel klein.

Zoeken ×
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer 0 resultaten