Depositorente 3 maanden vergelijken

Vergelijk alle deposito’s voor 3 maanden vast op rente en voorwaarden. 

Aanbieder Rente Meer info
1 PayRay (via Raisin) logo Verder
2 Orange Bank (via Raisin) logo Verder
3 Banca CF+ (via Raisin) logo Verder
4 Banca Profilo (via Raisin) logo Verder
5 Bigbank logo Verder
6 BFF Group (via Raisin) logo Verder
7 MeDirect logo Meer info
8 GarantiBank logo Verder
9 Openbank logo Verder
10 bunq logo Verder
Vergelijk alle deposito's
  • Vergelijk alle deposito’s voor 3 maanden
  • Vind de hoogste depositorente
  • Open je 3 maands deposito direct online

Spaardeposito 3 maanden

Heb je nu wat geld beschikbaar dat je pas over 3 maanden of langer nodig hebt? Dan is een deposito van 3 maanden een goede bestemming. Je krijgt een hogere rente dan op een vrij opneembare spaarrekening en je weet zeker dat je het geld over 3 maanden beschikbaar hebt voor je bestedingsdoel.

Let op! Spaargeld dat je direct nodig hebt bij een onverwachte rekening of als je wasmachine vervangen moet worden, kun je het beste op een vrij opneembare spaarrekening zetten. Ga hier de spaarrente vergelijken voor spaarrekeningen voor het hoogste rendement.

Spaarrente vergelijken

Depositorente 3 maanden vast vergelijken

Natuurlijk levert je spaargeld 3 maanden vastzetten op een deposito zoveel mogelijk op als je een zo hoog mogelijke rente krijgt. Op Spaarrente.nl vergelijk je eenvoudig de deposito rentes 3 maanden vast van het meeste complete aanbod spaarbanken. Zo vind je altijd de hoogste depositorente 3 maanden vast.

Spaarrekening
Meer informatie over depositorente 3 maanden vergelijken
Rente deposito 3 maanden vergelijken

Als je een deposito voor 3 maanden zoekt, heb je verschillende spaarbanken om uit te kiezen. Het belangrijkste bij je keuze is natuurlijk dat je een goede depositorente krijgt. Daarom staat de bank met de hoogste depositorente 3 maanden vast standaard bovenaan onze vergelijking. Maar er zijn meer dingen waar je op kunt letten. We geven je hier alle benodigde informatie zodat je een goede keuze maakt voor je spaardeposito van 3 maanden.

Spaargeld 3 maanden vastzetten of langer?

Je spaargeld op een deposito van 3 maanden vastzetten is een goed idee als je zeker weet dat je het geld 3 maanden of langer kunt missen. Je kunt het spaargeld namelijk niet zomaar opnemen voor het einde van de looptijd.

Al je je spaargeld langer dan 3 maanden kunt missen, kun je natuurlijk ook kijken naar deposito’s met langere looptijden dan 3 maanden. Soms bieden deposito’s met een looptijd van 6 of 9 maanden je ook nog eens een hogere rente. Bekijk dus altijd de actuele depositorentes van verschillende looptijden, zodat je zeker weet dat je beste keuze maakt. Of dat nu 3 maanden vast is of langer.

Spaardeposito 3 maanden bij buitenlandse bank

Er zijn de laatste jaren steeds meer buitenlandse banken die in Nederland spaardeposito’s aanbieden. Ook in het overzicht met spaardeposito’s van 3 maanden zie je veel buitenlandse banken. Het is goed om te weten dat alle deposito’s van 3 maanden die je op Spaarrente.nl ziet onder een depositogarantiestelsel binnen de Europese Unie vallen. Dit betekent dat je spaargeld net zo goed beschermd is als in Nederland. Je spaargeld is altijd tot 100.000 euro beschermd op je spaardeposito van 3 maanden, mocht de bank failliet gaan.

Spaardeposito 3 maanden voor kind openen?

Een spaardeposito van 3 maanden kun je bij de meeste banken alleen openen als je 18 jaar of ouder bent. Een deposito van 3 maanden op naam van je kind is meestal niet mogelijk. Maar wil je bijvoorbeeld sparen op je eigen naam om je kind over 3 maanden een leuk bedrag te geven, bijvoorbeeld als afstudeercadeau of voor het starten met rijlessen? Dan kun je het tot die tijd opzij zetten op een deposito van 3 maanden, zodat je er ook nog eens een mooie rente over krijgt.

Tip! Wil je liever voor een langere periode elke maand of elk jaar geld sparen voor je kind? Dan is een kinderspaarrekening een betere optie. Hier kun je de rente kinderspaarrekening vergelijken.

Zoeken ×
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer 0 resultaten