Depositorente 4 jaar vergelijken

Vergelijke alle beschikbare deposito’s voor 4 jaar vast. Objectief en compleet! 

Aanbieder Rente Meer info
1 CA Auto Bank (via Raisin) logo Verder
2 Inbank (via Raisin) logo Verder
3 Mano Bank (via Raisin) logo Verder
4 Aareal Bank (via Raisin) logo Verder
5 Bigbank logo Verder
6 Fjord Bank (via Raisin) logo Verder
7 Renault Bank (via Raisin) logo Verder
8 HoistSparen (via Raisin) logo Verder
9 Klarna (via Raisin) logo Verder
10 Knab logo Verder
Vergelijk alle deposito's
  • Vergelijk alle deposito’s 4 jaar vast
  • Vind de hoogste depositorente 4 jaar
  • Open je deposito voor 4 jaar direct online

Spaardeposito 4 jaar

Je spaargeld op een spaardeposito van 4 jaar zetten, betekent dat je spaargeld 4 jaar vast staat. In ruil hiervoor krijg je een hogere rente dan op een vrij opneembare spaarrekening. Na die 4 jaar komt je spaargeld weer vrij en kun je ermee doen wat je wilt. Hiermee is een deposito van 4 jaar dus ideaal als je nu al wat geld beschikbaar hebt dat je pas over 4 jaar nodig hebt, bijvoorbeeld voor de studie van je kind of om eerder met pensioen te gaan.

Spaarrente vergelijken

Rente deposito 4 jaar vergelijken

Je geld vastzetten op een spaardeposito van 4 jaar levert natuurlijk het meest op als je een zo hoog mogelijke rente krijgt. Op Spaarrente.nl vergelijk je altijd de actuele rentes voor 4 jaar deposito’s van het grootste aanbod spaarbanken. Zo vind je altijd de hoogste spaarrente voor 4 jaar vast.

Tip! Houd ook altijd wat spaargeld achter de hand op een vrij opneembare spaarrekening, bijvoorbeeld voor als je wasmachine stuk gaat. Hier vind je de hoogste spaarrente voor deze spaarrekeningen.

Spaarrekening
Meer informatie over rente deposito 4 jaar vast vergelijken
Rente deposito 4 jaar vast vergelijken

Voor een deposito van 4 jaar vast heb je de keuze uit enkele tientallen spaarbanken die in Nederland actief zijn. Hoe kies je dan het beste 4 jaars deposito voor jouw situatie? Eigenlijk is vooral de rente belangrijk. Hoe hoger de rente die op je deposito van 4 jaar krijgt, hoe meer je je spaargeld je oplevert. Toch zijn er nog een aantal andere zaken waar je op moet letten. Hieronder geven we je alle benodigde informatie, zodat je zelf een goede keuze kunt maken.

Inleg op spaardeposito 4 jaar

Bijna elke bank hanteert een minimaal bedrag dat je moet storten op een spaardeposito van 4 jaar. Bij de ene bank moet je minimaal 10.000 euro inleggen, bij een andere is 250 euro al genoeg. Door bij je vergelijking op Spaarrente.nl in te vullen hoeveel je wilt inleggen op je deposito van 4 jaar, tonen we je alleen 4 jaars deposito’s die mogelijk zijn bij dit spaarbedrag.

Deposito 4 jaar bij buitenlandse bank

De hoogste rentes voor een deposito van 4 jaar vind je bijna altijd bij buitenlandse banken die in Nederland actief zijn. Alle spaardeposito’s van 4 jaar die we je tonen op Spaarrente vallen onder een depositogarantiestelsel binnen de Europese Unie (EU). Net als in Nederland, vergoeden alle depositogarantiestelsel bij de EU je spaargeld tot 100.000 euro als een bank failliet gaat.

Deposito 4 jaar of andere looptijd?

Lang niet elke bank biedt een spaardeposito van 4 jaar aan. Bij deposito van 3 of 5 jaar heb je meestal meer keuze. Het kan dus ook zomaar zijn dat je op een deposito met een iets kortere of langere looptijd dan 4 jaar een hogere rente krijgt. Kijk dus ook altijd naar de rentes van andere looptijden voor je een keuze maakt.

Let op! Je spaargeld op een deposito staat tijdens de looptijd vast. Je kunt het geld tussentijds niet zomaar opnemen. Kies dus alleen voor een looptijd waarvan je zeker wat je je het geld zolang kunt missen.

Zoeken ×
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer 0 resultaten