Depositorente 2 jaar vast vergelijken

Vergelijk alle deposito’s 2 jaar vast op rente en voorwaarden. 

Aanbieder Rente Meer info
1 SME Bank (via Raisin) logo Verder
2 Banca Progetto (via Raisin) logo Verder
3 Rietumu Bank (via Raisin) logo Verder
4 BlueOrange (via Raisin) logo Verder
5 Aareal Bank (via Raisin) logo Verder
6 Haitong Bank (via Raisin) logo Verder
7 Fjord Bank (via Raisin) logo Verder
8 Imprebanca (via Raisin) logo Verder
9 Bigbank logo Verder
10 CA Auto Bank (via Raisin) logo Verder
Vergelijk alle deposito's
  • Vergelijk alle deposito’s voor 2 jaar
  • Vind de hoogste depositorente 2 jaar
  • Open je 2 jaars deposito direct online

Spaardeposito 2 jaar

Mensen die hun spaargeld vastzetten op een deposito kiezen vaak voor een spaardeposito van 2 jaar. Hiermee krijg je een hogere rente dan op een vrij opneembare spaarrekening en 2 jaar is voor veel mensen een periode die goed te overzien is om een deel van hun spaargeld vast te zetten. Daarnaast is een spaardeposito van 2 jaar ideaal als je nu al een geldbedrag opzij wilt zetten om bijvoorbeeld over 2 jaar je droomreis te maken of om een grote aankoop te doen.

Spaarrente vergelijken

Rente deposito 2 jaar vergelijken

Je behaalt het beste rendement op een deposito van 2 jaar als je kiest voor de hoogste mogelijke rente. Op Spaarrente.nl kun je eenvoudig de actuele rentes voor 2 jaars deposito’s vergelijken van het grootste aanbod spaarbanken. De hoogste rente voor een deposito van 2 jaar staat altijd bovenaan.

Let op! Spaargeld dat je meteen wilt opnemen als je een onverwachte rekening moet betalen of je wasmachine stuk gaat, kun je het beste op een vrij opneembare spaarrekening zetten. Vergelijk hier de rente spaarrekening.

Spaarrekening
Meer informatie over rente deposito 2 jaar vast vergelijken
Rente deposito 2 jaar vergelijken

Er zijn tientallen spaarbanken die in Nederland een deposito van 2 jaar aanbieden. Bij je keuze uit al die spaardeposito’s van 2 jaar is de rente het belangrijkste om op te letten. Hoe hoger de depositorente die je ontvangt, hoe meer rendement je behaalt. Daarom staat het deposito van 2 jaar met de hoogste spaarrente bovenaan je overzicht op Spaarrente.nl. Er zijn daarnaast nog een aantal dingen waar je op moet letten. Je leest hieronder welke voorwaarden belangrijk zijn bij een deposito van 2 jaar,  zodat je zelf een goede keuze kunt maken.

Beste spaardeposito van 2 jaar bij jouw inleg

Hoeveel geld je wilt storten op een spaardeposito van 2 jaar, bepaalt uit welke banken je kunt kiezen. Bij sommige deposito’s van 2 jaar moet je bijvoorbeeld minimaal 10.000 euro inleggen, maar er zijn ook deposito die je al kunt openen met een inleg van 500 euro. Door in je vergelijking van 2 jaars deposito’s op Spaarrente.nl in te vullen hoeveel spaargeld je wilt inleggen, zorg je dat je alleen deposito’s ziet die je kunt openen met dat bedrag.

Spaardeposito 2 jaar vast bij buitenlandse bank

De hoogste depositorentes voor 2 jaar vast vind je meestal bij buitenlandse banken die in Nederland actief zijn. Het is daarbij goed om te weten dat alle spaardeposito’s van 2 jaar die je op Spaarrente.nl ziet onder een depositogarantiestelsel binnen de Europese Unie vallen. Dit betekent dat je spaargeld op elk deposito van 2 jaar, net als in Nederland, is beschermd tot 100.000 euro als de bank failliet mocht gaan. Je spaargeld is op elk deposito van 2 jaar vast dus net zo veilig als bij een Nederlandse bank.

Deposito 2 jaar de beste keuze?

Spaarbanken bieden allemaal verschillende rentes voor hun spaardeposito’s. Het kan daarom zo zijn dat je voor een deposito van 1 jaar of 3 jaar een hogere rente krijgt dan voor een spaardeposito van 2 jaar. Natuurlijk moet je spaargeld nooit langer vastzetten dan de periode dat je het kunt missen. Je kunt het geld namelijk tussendoor niet zomaar opnemen. Maar als je de mogelijkheid hebt om je spaargeld langer dan 2 jaar vast zetten, is het zeker verstandig om ook de rentes voor andere looptijden te bekijken voor je een keuze maakt.

Zoeken ×
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer 0 resultaten