Depositorente 9 jaar vast vergelijken

Vergelijke alle beschikbare deposito’s 9 jaar vast. Objectief en compleet!

Aanbieder Rente Meer info
1 Rabobank logo Meer info
2 Yapi Kredi Bank logo Meer info
3 Centraal Beheer logo Verder
4 Knab logo Verder
5 Nationale-Nederlanden logo Meer info
6 NIBC logo Meer info
Vergelijk alle deposito's
  • Vergelijk alle deposito’s 9 jaar
  • Vind de hoogste rente 9 jaar vast
  • Open je deposito voor 9 jaar direct online

Spaardeposito 9 jaar

Als je nu een aardig bedrag beschikbaar hebt, maar het pas over 9 jaar nodig hebt, dan is een spaardeposito van 9 jaar een goede bestemming. Bijvoorbeeld als je het geld over 9 jaar aan je kind wilt schenken of als je tegen die tijd met vervroegd pensioen wilt.

Door het geld op een deposito van 9 jaar te zetten, krijg je een hogere rente dan op een vrij opneembare spaarrekening. Bovendien heb je de zekerheid dat je het geld over 9 jaar beschikbaar hebt voor jouw doel, omdat je het tijdens de looptijd niet zomaar kunt opnemen en uitgeven.

Spaarrente vergelijken

Rente deposito van 9 jaar vergelijken

Als je je spaargeld 9 jaar vastzet, wil je daar natuurlijk een zo hoog mogelijke rente voor terug krijgen. Zo behaal je het maximale rendement. Op Spaarrente.nl vergelijk je de depositorente van het grootste aanbod deposito’s van 9 jaar. Zo vind je altijd de hoogste depositorente voor jouw situatie.

Tip! Het spaargeld dat je direct nodig hebt als je een onverwachte rekening krijgt of als je wasmachine stuk gaat, kun je het beste op een vrij opneembare spaarrekening zetten. Hier vind je de hoogste spaarrente voor deze spaarrekeningen.

Spaarrekening
Meer informatie over deposito 9 jaar vast vergelijken
Rente deposito 9 jaar vast vergelijken

Als je een spaardeposito van 9 jaar wilt openen, heb je de keuze uit verschillende banken. Bij deze keuze is de rente het belangrijkste. Hoe hoger de rente op je deposito van 9 jaar, hoe meer je spaargeld immers oplevert. Toch zijn er ook nog een aantal andere dingen waar je op moet letten. We zetten ze hier even op een rij.

Hoeveel sparen op een deposito van 9 jaar?

Uit welke banken je kan kiezen voor je deposito van 9 jaar, hangt onder meer af van hoeveel geld je wilt sparen. Bij sommige banken kun je een spaardeposito van 9 jaar alleen openen als je minimaal 5.000 euro inlegt. Er zijn ook banken waar je al een deposito van 9 jaar kunt met 250 of 500 euro spaargeld kunt openen. Door bij je vergelijking op Spaarrente.nl in te vullen hoeveel geld je wilt inleggen, zie je alleen deposito’s van 9 jaar die je kunt openen met deze inleggen.

Deposito 9 jaar vast de beste keuze?

Bij je vergelijking op Spaarrente.nl zie je dat er bij een looptijd van 9 jaar een stuk minder banken beschikbaar zijn dan bij kortere looptijden, zoals 3 of 5 jaar. Hierdoor is de kans groot dat je op deposito’s met kortere looptijden een hogere rente krijgt dan voor een deposito van 9 jaar. Kijk dus ook naar de rentes van andere looptijden voor je een keuze maakt.

Spaardeposito 9 jaar bij buitenlandse bank

De laatste jaren zijn er steeds meer buitenlandse banken die in Nederland deposito’s aanbieden. De hoogste rentes voor spaardeposito’s van 9 jaar vind je ook meestal bij buitenlandse banken. Als je je spaargeld 9 jaar lang vastzet, wil je natuurlijk wel dat je spaargeld bij zo’n bank veilig is. Gelukkig is je spaargeld bij alle buitenlandse banken die je op Spaarrente.nl ziet net zo veilig als bij een Nederlandse bank. Alle banken op deze website vallen namelijk onder een depositogarantiestelsel binnen de Europese Unie en vergoeden je spaargeld, net als in Nederland, tot 100.000 euro mocht, een bank failliet gaan.

Zoeken ×
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer 0 resultaten